Värdering.

Stämmer verkligen priset på hemsidan?

Vi har inga avdrag eller avgifter. Priset som du ser på hemsidan är exakt vad som sätts in på ditt konot per gram. Skickar du 10 gram guld får du 10 gånger priset på hemsidan.

Tar ni någon värderingsavgift?

Nej, vi arbetar varken med kampanjpriser eller värderingsavgifter. Vi vill helt enkelt erbjuda branschens enklaste och bästa pris.

Hur lång tid tar värderingen?

Samma dag som vi mottager ditt brev värderar vi dina smycken samt skickar ut sms:et med det belopp som vi kan betala. Allting sker alltså samma dag vi mottager ditt brev, även utbetalningen såvida vi får ett svar av dig innan klockan 16.00

Kan man få en specifikation på guldvikten och karathalten?

Självklart kan du det! Svara bara på sms:et att du önskar en specifikation så får du det.

Har ni prisgaranti?

Vi är en av dem som betalar bäst på marknaden och därför kan vi erbjuda våra kunder prisgaranti. Hittar du någon som betalar bättre än oss kan vi självklart betala samma summa. I det allra flesta fallen har man missat att kontrollera bolagets villkor. En del av de företag som köper guld skyltar med kampanjpriser som enbart gäller om du skickar mer än 200 gram och tar även ut värderingsavgifter. Detta gör att vi i slutändan betalar bättre. Hör gärna av dig till oss så förklarar vi mer.

Köper ni enbart diamanter?

Vi köper både guld och diamanter, vill du sälja enbart guld funkar det utmärkt och likaså med diamanter.