Guldsmycken

Vi köper även alla typer av guldsmycken. De allra vanligaste våra kunder skickar till oss är släta guldringar. Även guldarmband, halskedjor, guldklockor, guldmynt och andra typer av skrotguld är vanligt. En fråga vi ofta får är om smycket måste vara helt. Det gör ingen skillnad om dina guldsmycken är trasiga, du får lika mycket betalt oavsett. Vi köper alla halter och färger av guld, 8–24 karat, vitguld, gulguld och roséguld.

Guldarmband & halsband 

Kanske en av de vanligaste föremålen vi får in är guldarmband i olika typer. Bland de vanligaste modellerna finner vi bland annat bismarck, X-länk, pansar, cordell och venezia.

Släta ringar 

I varje svenskt hem finns nästan alltid en eller fler släta guldringar som i många fall kommer från ett uppbrutet förhållande eller ett arv. Detta märks på vad vi får skickat till oss och även detta guldsmycke är ett av de vanligaste.

Tandguld

Tandguld eller dentalguld som det också kallas är någonting som vi på diamantbrev köper in. Vi krossar tänderna med hjälp av en press och på så sätt får vi fram vad guldet väger utan självaste tänderna.

Guldörhängen & hängen 

Guldörhängen i alla dess utförande är också smycken som vi köper in ofta. Bismarckörhägen såväl som vanliga släta creoler köper vi nästa dagligen.

Guldmynt & tackor

Guldmynt är oftast av en högre karathalt än de traditionella svenska smyckena som är av 18kt. Guldmynt och tackor hör till de typer av guldföremål som vi köper in.

Ringar med andra sten

Det är väldigt vanligt att man har guldringar som det sitter andra stenar än diamant i. Detta köper vi in och du behöver inte ta bort stenarna ur dina smycken, detta gör vi åt dig. Observera att oädla stenar utan värde kassera, önskar du behålla dessa rekommenderar vi dig att ta ut stenarna innan du skickar in guldet till oss.

Finns inte ditt föremål med i listan?

Listan är enbart ett urval av de föremålen vi köper. Om ditt föremål inte finns med i listan ovan kan du alltid kontakta oss innan du skickar dina smycken till oss.

Guldsmycken med diamanter

Vi köper alla typer av smycken som är av guld, med eller utan diamanter. Några av de vanligaste guldsmyckena vi får in är: Guldringar med diamanter i, enstensringar av guld, tennisarmband med diamanter, hängesmycken med diamanter, förlovningsringar och vigselringar med diamanter. Vi köper diamantsmycket som det är, det vill säga att du inte behöver plocka ur diamanterna ut dina smycken. Vi värderar diamanterna när de sitter i smycket så får du ett pris för både guldet och diamanterna.

Diamantringar 

En enkel enstensring är väldigt populärt och är en av de vanligaste diamantsmyckena vi köper in. Vi köper din diamantring oavsett storlekt på diamanten.

Alliansringar 

Alliansring är ett samlingsord för en guldring med små diamanter runt hela eller halva ringen. Vi köper alla typer av alliansringar.

Diamantörhängen 

Guldörhängen finns i väldigt många olika utföranden och bland de vanligaste tillhör enstensörhängen, diamantcreoler och haloörhängen.

Diamanthängen 

Diamanthängen får vi på diamantbrev in dagligen i alla olika storlekar och utföranden. Har du ett diamanthänge är du varmt välkommen att beställa ett brev av oss.

Diamantarmband

Diamantarmband är ingenting som vi får in dagligen men någonting som vi ändå köper in. Diamantarmband finns i många olika utföranden.

Vi använder dessa bilder i samarbete med Lauritz. Alla bilder är tagna av Lauritz.com Sverige AB som äger rätten till bilderna.

Lösa diamanter

Förr var det väldigt vanligt att köpa investeringsdiamanter och dessa går oftast i arv. Vi köper både investeringsdiamanter och diamanter som suttit i smycken. Vi har jobbat med diamanter i över 10 år och graderat över 2.000 diamanter vilket gör att vi är väldigt kunniga inom ämnet. Detta göra även att det inte är någon skillnad prismässigt om du har certifikat på diamanten eller inte. Är du osäker på om det är en diamant du har eller inte rekommenderar vi dig att skicka diamanten för en värdering. Är det inte en diamant är det oftast en Cubic Zirconia vilket inte har något nämnvärt värde.

Beställ ett gratis brev

Kostnadsfritt, enkelt & säkert

    W3.CSS
    Våra guldpriser
    477:-/gram
    Gäller oavsett vikt & inga avgifter tillkommer