Guldsmycken med diamanter

Vi köper alla typer av smycken som är av guld, med eller utan diamanter. Några av de vanligaste guldsmyckena vi får in är: Guldringar med diamanter i, enstensringar av guld, tennisarmband med diamanter, hängesmycken med diamanter, förlovningsringar och vigselringar med diamanter. Vi köper diamantsmycket som det är, det vill säga att du inte behöver plocka ur diamanterna ut dina smycken. Vi värderar diamanterna när de sitter i smycket så får du ett pris för både guldet och diamanterna.

Guldsmycken utan diamanter

Vi köper även alla typer av guldsmycken utan diamanter. De allra vanligaste våra kunder skickar till oss är släta guldringar. Även guldarmband, halskedjor, guldklockor, guldmynt och andra typer av skrotguld är vanligt. En fråga vi ofta får är om smycket måste vara helt. Det gör ingen skillnad om dina guldsmycken är trasiga, du får lika mycket betalt oavsett. Vi köper alla halter och färger av guld, 8–24 karat, vitguld, gulguld och roséguld.

Lösa diamanter

Förr var det väldigt vanligt att köpa investeringsdiamanter och dessa går oftast i arv. Vi köper både investeringsdiamanter och diamanter som suttit i smycken. Vi har jobbat med diamanter i över 10 år och graderat över 2.000 diamanter vilket gör att vi är väldigt kunniga inom ämnet. Detta göra även att det inte är någon skillnad prismässigt om du har certifikat på diamanten eller inte. Är du osäker på om det är en diamant du har eller inte rekommenderar vi dig att skicka diamanten för en värdering. Är det inte en diamant är det oftast en Cubic Zirconia vilket inte har något nämnvärt värde.

Beställ ett gratis brev

Kostnadsfritt, enkelt & säkert

W3.CSS
Våra guldpriser
466:-/gram
Våra priser gäller oavsett guldmängd

Beställ brev
close slider