Vad kan jag sälja?

Enkelt förklarat, allt inom guld & diamanter

×

Försäkring 100.000 SEK

Inga avgifter

Högt pris

Vi köper trasiga såväl som hela smycken

Oavsett om ditt smycke är trasigt eller helt kan du sälja det till oss. Samma grampris gäller oavsett skick.

Guldsmycken

Vi köper alla typer av guldsmycken. De allra vanligaste våra kunder skickar till oss är släta guldringar, även guldarmband, halskedjor, guldklockor, guldmynt och andra typer av skrotguld är vanligt. En fråga vi ofta får är om smycket måste vara helt, prismässigt är det ingen skillnad om dina guldsmycken är trasiga, du får lika mycket betalt oavsett. Vi köper alla halter och färger av guld, 8–24 karat, vitguld, gulguld och roséguld.

Guldörhängen

Guldörhängen i alla dess utförande är också smycken som vi köper in ofta. Bismarckörhägen såväl som vanliga släta creoler köper vi nästa dagligen.

Guldarmband

Kanske en av de vanligaste föremålen vi får in är guldarmband i olika typer. Bland de vanligaste modellerna finner vi bland annat bismarck, X-länk, pansar, cordell och venezia.

Guldringar

I varje svenskt hem finns nästan alltid en eller fler släta guldringar som i många fall kommer från ett uppbrutet förhållande eller ett arv. Detta märks på vad vi får skickat till oss.

Guldhalsband

Vi köper alla former av guldhalsband. Bland de vanligaste halsbanden vi köper in hittar vi bismarck, x-länk och tunnare kedjor i 18K. Vi köper dock alla karathalter.

Guldringar med stenar

Det är väldigt vanligt att man har guldringar som det sitter andra stenar än diamant i. Detta köper vi in och du behöver inte ta ut stenarna ur dina smycken, detta gör vi åt dig. 

Tandguld

Tandguld eller dentalguld som det också kallas är någonting som vi på diamantbrev köper in. Vi krossar tänderna med hjälp av en press och på så sätt får vi fram vad guldet väger.

Diamantsmycken

Vi köper även alla typer diamantsmycken. Några av de vanligaste diamantsmyckena vi får in är: Guldringar med diamanter i, enstensringar av guld, tennisarmband med diamanter, hängesmycken med diamanter, förlovningsringar och vigselringar med diamanter. Vi köper diamantsmycket som det är, det vill säga du behöver inte plocka ut diamanterna ur dina smycken. 

Diamantringar

En enkel enstensring är väldigt populärt och är en av de vanligaste diamantsmyckena vi köper in. Vi köper din diamantring oavsett storlek på diamanten.

Alliansringar

Alliansring är ett samlingsord för en guldring med små diamanter runt hela eller halva ringen. Vi köper alla typer av alliansringar.

Diamanthängen

Diamanthängen får vi på diamantbrev in dagligen i alla olika storlekar och utföranden. Har du ett diamanthänge är du varmt välkommen att beställa ett brev av oss.

Diamantörhängen

Guldörhängen finns i väldigt många olika utföranden och bland de vanligaste tillhör enstensörhängen, diamantcreoler och haloörhängen.

Diamantarmband

Diamantarmband är ingenting som vi får in dagligen men någonting som vi ändå köper in. Diamantarmband finns i många olika utföranden.

Lösa diamanter

Förr var det väldigt vanligt att köpa investeringsdiamanter och dessa går oftast i arv. Vi köper både investeringsdiamanter och diamanter som suttit i smycken. 

Klockor

Vi köper klockor av märken såsom Rolex, Audemars piquet, Patek philippe, Omega och Tag Heuer. Klockorna behöver inte vara av guld och diamanter utan vi köper även stålklockor. Har du en klocka som du önskar sälja rekommenderar vi dig att kontakta oss för en värdering. Därefter tar vi fram ett upphämtningsförslag som passar dig.