Beställ ett gratis brev

Kostnadsfritt, enkelt & säkert

W3.CSS
Våra guldpriser
431:-/gram
Våra priser gäller oavsett guldmängd

Lyssna inte på oss – lyssna på dem!

Utmärkt service
Har nog aldrig känt mig säkrare på att skicka iväg något som jag precis gjort….

Thoni Hagkvist

Rekommenderar
Diamantbrev till alla! Vilket underbart kundbemötande……

Eva

Supersnabb affär
Supersnabb affär! Skickade mina smycken torsdag eftermiddag……

Danielle

Lyssna inte på oss – lyssna på dem!

Pålitligt företag
Snabb och enkel hantering. Högsta guldpris oavsett vikt till skillnad från andra som gör sitt bästa för att dölja den informationen…..

Lars Goyeryd

Sälja diamanter 

Idag finns det många företag som erbjuder sig att köpa guld via nätet, men få som köper diamanter. I många guldsmycken sitter de även diamanter vilket vi självklart betalar för. Vi använder oss inte av några värderingskostnader eller dolda avdrag. De priser som står på hemsidan är de vi betalar.

En diamant värderas utifrån sin färg, renhet, slipning och vikt. När du skickar en diamant till oss kontrollerar våra värderingsmän dessa parametrar och utifrån de sätter vi ett pris på din diamant.

Sälja guld - Enkelt. Säkert. Utan avgifter.

Beställ hem ett gratis brev

Följ instruktionerna i brevet

Returnera ditt brev

Pengarna på kontot inom 24H

Tusentals nöjda kunder 

Vi på diamantbrev har köpt guld och diamanter av tusentals svenska hushåll. Gamla guldringar eller diamantringar som bara ligger i en byrålåda hemma är något som de allra flesta har. Få tar dok tag i det eller förstår ringarnas värde. Vi på diamantbrev vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och förhoppningsvis är de precis det som våra kunder gillar med oss.

Hur värderas diamanter?

När du tänkt sälja diamanter vill du såklart veta hur värderingen går till och att den går till på rätt sätt och utförs av behöriga värderingsmän. Våra värderingsmän är utbildade och erfarna inom branschen. Så fort ditt Diamantbrev kommit fram och kvitterats ut av oss påbörjar våra värderingsmän undersökningen. Först kontrolleras diamanternas renhet och färg, efter det vägs diamanterna och ett pris räkans ut (även slipningen och andra egenskaper kontrolleras). Dina pengar betalas ut inom 24 timmar. Vill du ha ett ungefärligt pris på din diamant innan du skickar finns ett formulär för det på förstasidan.

Certifierade diamanter?

Det andra steget i värderingsprocessen när du vill sälja diamanter är att väga diamanterna på rätt sätt. Vi på diamantbrev använder oss enbart av godkända vågar tillverkade och kalibrerade för just diamanter. För att vågarna ska vara godkända krävs det att de blir kontrollerade regelbundet av en oberoende part. Allt för att du som kund ska få ett så korrekt pris som möjligt. Att sälja dina diamanter till diamantbrev är 100% säkert.

Sälja diamantringar 

Vi på diamantbrev köper diamanter, diamantringar och guld. Vi har några av Sveriges bästa diamantgraderare och värderar dina diamanter i smycken såväl som lösa. Vi köper diamanter från de allra minsta storlekarna till de största. Exempel på diamantringar som vi köper är: Enstensringar, alliansringar och andra typer av diamantsmycken.

Sveriges största diamantköpare

Sälja diamanter är väldigt svårt i dagens samhälle, få har kunskapen om diamanter och dess värde och det finns nästan inga företag som erbjuder sig att köpa diamanter. För dig som vill sälja diamanter finns det alltså få vägar att gå. Det finns ett flertal oseriösa företag som erbjuder sig att köpa diamanter och egentligen inte har koll på markanden. Det svåraste för dig som säljare är att hitta ett företag som betalar ett korrekt pris för det du skickar och självklart köper dina diamanter på ett säkert sätt. På diamantbrev sätter vi smidighet och säkerthet i första ledet. Att sälja diamanter ska vara enkelt och säkert, därför startade vi diamantbrev.

Snabba utbetalningar

När vi värderat dina diamanter kommer du att meddelas det pris vi kan betala via sms och E-post. När du godkänner beloppet betalar vi ut pengarna till ditt angivna konto. Godkänner du beloppet innan klockan 16 sker överföringen oftast direkt, vilket betyder att du kan se pengarna på kontot redan dagen därpå. När du bestämt dig för att sälja dina diamanter är det extra skönt att utbetalningen går snabbt.

Kundnöjdhet

Tusentals personer har valt diamantbrev för att sälja diamanter och det ökar dagligen. Cirka 90% av de som beställer ett diamantbrev säljer sitt guld och sina diamanter till oss. Vi har en vision att alla som beställer ett diamantbrev ska känna sig nöjda med de pris vi erbjuder och därför jobbar vi alltid med raka armar. Inga dolda kostnader eller värderingsavgifter, att beställa ett diamantbrev är gratis. Väljer du oss för att sälja diamanter kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg. Har du några frågor eller funderingar kan du höra av dig till oss under Kontakta oss