Det smidiga sättet.

Sälja diamanter
och guld

Försäkrat upp till 100 000 kr

Pengar inom 5 minuter

Över 10 000 nöjda kunder

Beställ ditt brev nu

Brevet är inte på något sätt bindande.

  W3.CSS
  Våra guldpriser
  635 kr/g
  Gäller oavsett vikt & inga avgifter tillkommer

  Hur värderas en diamant?

  Ingen diamant är den andra lik. Detta gör det väldigt svårt att generellt ge ett pris på diamanter. Det finns inte något riktpris att gå efter så länge man inte vet diamantens kvalité. Vi har värderat diamanter i snart 80 år och en diamant värderas utifrån dess 4C:n, clarity, color, carat och cut. Det finns även en del andra parametrar som spelar in i prisättningen av en diamant. Läs mer här.

  Pssst! Om du vet diamantens kvalité får du gärna kontakta vår kundtjänst för en för-värdering.

  Beställ gratis diamantbrev

  Beställ ett kostnadsfritt diamantbrev via vår hemsida eller kundservice. Vid beställning innan 16 skickas brevet samma dag.

  Returnera brevet

  I ditt diamantbrev finns tydliga instruktioner och ett förbetalt returkuvert. Självklart är våra returkuvert försäkrade.

  Pengarna på kontot inom 24H

  Samma dag som vi mottager brevet värderar vi ditt guld. Du får prisinformation via sms och pengarana sätts över samma sekund som du godkänner beloppet.

  Varför Diamantbrev?

  Sälja diamantsmycken

  Sälja diamanter har aldrig varit enklare, till oss kan du sälja lösa diamanter såväl som guldsmycken med diamanter i. I och med våra låga omkostnader kan vi erbjuda våra kunder ett av marknadens högsta pris på diamanter såväl som guld. Till de vanligaste diamantföremålen vi får in hör bland annat vigselringar, alliansringar, förlovningsringar och inveteringsdiamanter.

  Med över 10.000 nöjda kunder i bagaget ser vi inget annat än att du också kommer bli nöjd. Beställ ditt brev idag.

  Hos oss får du alltid
  nöjdhets- & högst prisgaranti

  Våra kunder

   

  Tusentals har sålt diamanter till oss

  Vi på diamantbrev har köpt guld och diamanter av tusentals svenska hushåll. Gamla guldringar eller diamantringar som bara ligger i en byrålåda hemma är något som de allra flesta har. Få tar dock tag i det eller förstår ringarnas värde. Vi på diamantbrev vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och förhoppningsvis är de precis det som våra kunder gillar med oss.

  Lyssna inte på oss, lyssna på dem!

  Snabbt & säkert

  Snabbt och säkert! Dessutom bra betalt! Gillar att Diamantbrev tar emot både guld och stenar…

  Lovisa

  Väldigt nöjd

  Jag är väldigt nöjd och har inga förslag på förändringar!
  Allt fungerar toppen, från det man skickar efter ett kuvert…

  Ulf

  Väldigt nöjd

  Jag är väldigt nöjd, fick kuvert dan efter jag bokade på nätet.
  värderingen från er kom dagen efter och samma dag kom pengarna in….

  Tina

  Lyssna inte på oss, lyssna på dem!

  Rekommenderar verkligen

  Jag har anlitat Diamantbrev några gånger och varit nöjd alla gånger. Jag rekommenderar verkligen dom. Dom är snabba och och effektiva…..

  Inga Maj

  Nöjd kund

  Jag är så nöjd! Supersnabb service, pengarna fanns på mitt konto tre dagar efter att jag skickat in mina varor och jag fick precis…..

  Cornelia

  Jätte bra!

  Jättebra och snabb värdering känner mig så nöjd kan verkligen rekommendera det här sättet….

  Ulrika

  Värdering

  Hur värderar vi diamanter?

  När du tänkt sälja diamanter vill du såklart veta hur värderingen går till och att den går till på rätt sätt och utförs av behöriga värderingsmän. Våra värderingsmän är utbildade och erfarna inom branschen. Så fort ditt Diamantbrev kommit fram och kvitterats ut av oss påbörjar våra värderingsmän undersökningen. Först kontrolleras diamanternas renhet och färg, efter det vägs diamanterna och ett pris räkans ut (även slipningen och andra egenskaper kontrolleras). Dina pengar betalas ut inom 24 timmar. Vill du ha ett ungefärligt pris på din diamant innan du skickar finns ett formulär för det på förstasidan.

  Diamanter med certifikat

  Certifierade diamanter

  Det andra steget i värderingsprocessen när du vill sälja diamanter är att väga diamanterna på rätt sätt. Vi på diamantbrev använder oss enbart av godkända vågar tillverkade och kalibrerade för just diamanter. För att vågarna ska vara godkända krävs det att de blir kontrollerade regelbundet av en oberoende part. Allt för att du som kund ska få ett så korrekt pris som möjligt. Att sälja dina diamanter till diamantbrev är 100% säkert.

  Diamantsmycken

  Sälja diamantring

  Vi på diamantbrev köper lösa diamanter, diamantringar och guld. Vi har några av Sveriges bästa diamantgraderare och värderar dina diamanter i smycken såväl som lösa. Vi köper diamanter från de allra minsta storlekarna till de största. Exempel på diamantringar som vi köper är: Enstensringar, alliansringar och andra typer av diamantsmycken.

  Du gör en god gärning för miljön!

  Du som säljer guld eller diamanter till oss på diamantbrev gör en god gärning för miljön. För varje gram guld vi köper kompenserar vi för cirka 23 mil bilkörning. #varjegramräknas

  Få en trisslott när du säljer diamanter till oss

  Diamantbrev kanske redan har Sveriges nöjdaste kunder vad det gäller att sälja guld. Just nu har vi även en kampanj tillsammans med Triss för dig som säljer 25 gram guld eller mer. Du får en gratis digital trisslott med chans till 100 000 kronor/mån i 25 år. Erbjudandet gäller även för dig som säljer diamanter till ett värde av 15 tusen kronor eller mer. För mer information kan du läsa mer hos Svenskaspel.se. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18år. Stödlinjen 020-8191 00. Spelalagom.se

  Om oss

  Sveriges största diamantköpare

  Sälja diamanter är väldigt svårt i dagens samhälle, få har kunskapen om diamanter och dess värde och det finns nästan inga företag som erbjuder sig att köpa diamanter. För dig som vill sälja diamanter finns det alltså få vägar att gå. Det finns ett flertal oseriösa företag som erbjuder sig att köpa diamanter och egentligen inte har koll på markanden. Det svåraste för dig som säljare är att hitta ett företag som betalar ett korrekt pris för det du skickar och självklart köper dina diamanter på ett säkert sätt. På diamantbrev sätter vi smidighet och säkerthet i första ledet. Att sälja diamanter ska vara enkelt och säkert, därför startade vi diamantbrev.

  Snabba utbetalningar 

  När vi värderat dina diamanter kommer du att meddelas det pris vi kan betala via sms och E-post. När du godkänner beloppet betalar vi ut pengarna till ditt angivna konto. Godkänner du beloppet innan klockan 16 sker överföringen oftast direkt, vilket betyder att du kan se pengarna på kontot redan dagen därpå. När du bestämt dig för att sälja dina diamanter är det extra skönt att utbetalningen går snabbt.

  Kundnöjdhet 

  Tusentals personer har valt diamantbrev för att sälja diamanter och det ökar dagligen. Cirka 90% av de som beställer ett diamantbrev säljer sitt guld och sina diamanter till oss. Vi har en vision att alla som beställer ett diamantbrev ska känna sig nöjda med de pris vi erbjuder och därför jobbar vi alltid med raka armar. Inga dolda kostnader eller värderingsavgifter, att beställa ett diamantbrev är gratis. Väljer du oss för att sälja diamanter kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg. Har du några frågor eller funderingar kan du höra av dig till oss under Kontakta oss