Sälja diamanter tryggt

Försäkring 100.000    Pengar inom 5 minuter    Inga dolda avgifter

×

Jämför innan du säljer

Se skillnaden vid försäljning av 30 gram 18 karat. Läs villkoren kring prisättning innan du väljer guldhandlare.

Diamantbrev
15.450 kr

Guldfynd
7.800 kr

Guldbrev
5.190 kr

Direkt utbetalning via  

Beställ ditt brev nu

Brevet är inte på något sätt bindande.

  W3.CSS

  Våra guldpriser
  Helt utan dolda avgifter

  764 kr/g

  1g

  Våra priser gäller oavsett vikt och inga avgifter tillkommer. I ovan pris är inte design medräknat. I vissa fall betalar vi även för det.

  Alltid med prisgaranti

  Skulle du mot förmodan hitta någon som betalar bättre så matchar vi det.

  Försäkring 100.000 SEK

  Inga avgifter

  Högt pris

  Sälja diamantsmycken 

  Sälja diamanter har aldrig varit enklare, till oss kan du sälja lösa diamanter såväl som guldsmycken med diamanter i. I och med våra låga omkostnader kan vi erbjuda våra kunder ett av marknadens högsta pris på diamanter såväl som guld. Till de vanligaste diamantföremålen vi får in hör bland annat vigselringar, alliansringar, förlovningsringar och inveteringsdiamanter.

  Med över 20.000 nöjda kunder i bagaget ser vi inget annat än att du också kommer bli nöjd. Beställ ditt brev idag.

  Hur säljer jag mina diamanter?

  Beställ ett diamantbrev

  Beställ ett kostnadsfritt diamantbrev via vår hemsida eller kundservice. Vid beställning innan 16 skickas brevet samma dag.

  Returnera brevet

  I ditt diamantbrev finns tydliga instruktioner och ett förbetalt returkuvert. Självklart är våra returkuvert försäkrade.

  Pengarna på kontot inom 5 min

  Samma dag som vi mottager brevet värderar vi dina smycken. Pengarana sätts över omgående efter att du godkänt beloppet.

  Lyssna inte på oss, lyssna på dem!

  Vi är experter på diamanter

  När du överväger att sälja dina diamantsmycken, är vår främsta prioritet att du känner dig helt trygg och säker genom hela processen. Hos oss kan du räkna med en professionell tjänst där våra erfarna diamantexperter leder dig genom varje steg. Vi bedömer noggrant varje diamants karat, kvalitet, och andra egenskaper för att kunna erbjuda dig det mest fördelaktiga priset för dina smycken. Vårt mål är att ge dig det bästa möjliga priset för dina diamantsmycken, i linje med aktuella marknadsvärden.

  För att ge dig en tydlig uppfattning om värdet på dina diamantsmycken, presenterar vi våra erbjudanden med klara referenser till de senaste globala marknadspriserna på diamanter. Detta möjliggör för dig att jämföra och förstå det verkliga värdet av att sälja dina diamantsmycken till oss. Vi rekommenderar att du håller dig uppdaterad med de senaste priserna på diamanter genom trovärdiga källor online för att se hur priset på diamanter utvecklas över tid.

  Genom att välja oss för att sälja dina diamantsmycken, garanterar vi en transparent och rättvis värdering baserad på de senaste marknadspriserna. Vi är här för att stötta dig genom hela processen och se till att du får det högsta möjliga värdet för dina diamantsmycken.

  Sälja diamanter – Vad kan jag sälja?

  Diamantringar

  Om du har diamantringar som du funderar på att sälja, kontakta oss. Vi köper allt från förlovningsringar till modeinriktade diamantringar, och värderar varje ring individuellt för att ge dig det bästa möjliga priset.

  Diamantarmband

  Har du diamantarmband som inte längre används? Vi är intresserade av att köpa dem, oavsett stil eller design. Vare sig det är klassiska tennisarmband eller unika designer med diamanter.

  Diamantörhängen

  Vi är också intresserade av att köpa dina diamantörhängen, från stud-örhängen till droppörhängen. Oavsett design eller storlek på diamanterna, strävar vi efter att göra din försäljning så enkel och lönsam som möjligt.

  Lyssna inte på oss, lyssna på dem!

  Över 20.000 nöjda kunder

  Vi på Diamantbrev har köpt guld och diamanter av tusentals svenska hushåll. Gamla guldringar eller diamantringar som bara ligger i en byrålåda hemma är något som de allra flesta har. Få tar dock tag i det eller förstår ringarnas värde. Vi på diamantbrev vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och förhoppningsvis är de precis det som våra kunder gillar med oss.

  Vi köper alla typer av diamantsmycken

  Söker du efter det bästa stället för att sälja diamanter? Vi är experter på att köpa diamanter och erbjuder konkurrenskraftiga priser för dina värdefulla ädelstenar. Oavsett om du har diamantringar, diamantarmband, diamantörhängen, diamantur, diamantkedjor eller andra typer av diamantsmycken, så är vi intresserade av att höra från dig. Vi förstår värdet i varje unik diamant och tar emot alla typer av diamanter, oberoende av storlek, form eller kvalitet.

  Vågar som är certifierade

  När du överväger att sälja diamanter och diamantsmycken, är det viktigt att vända sig till en pålitlig partner som använder sig av de mest noggranna metoderna för att värdera dina värdefulla föremål. Hos oss är transparens och rättvisa ledord i processen att köpa dina diamanter och diamantsmycken. Vi använder oss av certifierade vågar, kalibrerade varje dag, för att noggrant väga dina smycken och garantera dig ett rättvist pris baserat på både vikt och kvalitet.

  Vi köper även lösa diamanter

  Oavsett om dina diamanter kommer med certifikat eller inte, står vi redo att ge dem den uppmärksamhet och värdering de förtjänar. Vi vet att varje diamant är unik, och vår expertis ligger i att identifiera och uppskatta varje stens sanna värde.

  Vårt team av erfarna experter använder den senaste tekniken och följer internationella standarder för att bedöma diamanter, från de mest lysande och felfria till de med en mer distinkt karaktär. Vi tar emot alla typer av lösa diamanter – från den klassiska runda briljanten till mer ovanliga former. Vår process är designad för att vara enkel och säker, och vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du väljer att sälja dina diamanter till oss.

  FAQ

  Frågor & Svar

  Vi har listat topp tre vanligaste frågorna vi får kring försäljning av diamanter. Du kan även hitta fler svar på dina frågor under fliken frågor & svar eller kontakta vår kundservice så hjälper de dig.

  Kostar det någonting att beställa ett brev?

  Våra brev är helt kostnadsfria och portot är betalt av oss, du binder dig inte till någonting. Du skickar in dina smycken till oss och får ett SMS med det belopp vi kan betala helt kostnadsfritt.

  Är det säkert att skicka med Postnord?

  Våra brev är försäkrade via ett externt försäkringsbolag till 100 000 kronor. Våra kunder har skickat över 20.000 brev till oss och det har inte försvunnit ett enda brev. Med andra ord är du i trygga händer.

  Hur kan ni betala så bra pris oavsett mängd?

  Vi är helt baserade via internet och alla som säljer guld till oss skickar in sitt guld via posten. Detta göra att vi kan hålla nere på kostnader såsom butikspersonal och butikshyror. Vi vill helt enkelt erbjuda marknadens högsta pris.

  Vår värderingsprocess – Säker, transparent & rättvis

  1. Inscanning & öppning

  Så snart dina diamanter når oss, inleder vi processen med en noggrann inscanning för att dokumentera och spåra varje steg de genomgår. Vi öppnar varje försändelse varsamt under noggrann videobevakning för att upprätthålla en hög säkerhetsstandard. Denna initiala fas är av yttersta vikt för att garantera att vi hanterar dina diamanter med den respekt och säkerhet de förtjänar, och för att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

  2. Kontroll av karathalt & vägning

  Vi använder avancerad teknologi för att bedöma dina diamanter med precision. Genom att använda icke-invasiva metoder som spektroskopi, kan vi noggrant undersöka och värdera dina diamanter utan att på något sätt skada dem. Detta steg innebär en detaljerad analys där vi tar hänsyn till alla aspekter som påverkar diamantens värde. Våra certifierade vågar garanterar att viktbedömningen är exakt och rättvis. Hela denna process är designad för att vara transparent och rättvis, vilket säkerställer att du får ett korrekt värde för dina diamanter.

  3. Kontroll av eventuella stenar

  Varje diamant är unik, och för att korrekt värdera dem använder vi oss av sofistikerad teknik samt vår djupgående kunskap inom diamantbranschen. Vi använder instrument som Yehuda SH 2.0 för att skilja mellan labbodlade och naturliga diamanter, och därefter bedömer vi varje enskild diamant baserat på de fyra C:na – Cut (slipning), Clarity (klarhet), Color (färg) och Carat (karat). Denna omfattande bedömningsprocess säkerställer att vi kan erbjuda dig den mest rättvisa prissättningen för dina diamanter, vare sig de är certifierade eller inte. Om du funderar på att sälja dina diamanter och önskar en partner som värderar transparens och rättvisa, är du välkommen att kontakta oss för mer information.

  Beställ ett diamantbrev du också!

  Du binder dig inte till någonting och brevet är givetvis kostnadsfritt.

  ×
  ”Vi grundade diamantbrev efter att ha blivit lurade av en av Sveriges största guldinköpare. Vi ville erbjuda en försäljningskanal med kunden i fokus. Utan dolda avgifter eller att kunden måste sälja 300 gram för att få höga priser.”

  – VD & medgrundare, Robin