Beställ ett gratis brev

Kostnadsfritt, enkelt & säkert

W3.CSS
Våra guldpriser
513:-/gram
Gäller oavsett vikt & inga avgifter tillkommer

Enkelt. Säkert. Utan avgifter.

Beställ gratis brev

Våra brev är helt kostnadsfria och försäkring ingår.

Returnera brevet 

Returnera brevet med de förbetalda REK:et

Pengarna på kontot inom 24H

Pengarna på kontot inom 24 timmar.

Sälja guld till marknadens ärligaste pris

Sälja guld har aldrig varit enklare, vi köper guld av privatpersoner över hela landet. Alltid helt kostnadsfritt och med säkerhet i fokus. Vi jobbar varken med lockpriser eller värderingsavgifter som väldigt många guldköpare tyvärr gör. Skickar du in 10 gram guld kan du enkelt kontrollera vad du kommer få i handen genom att multiplicera priset som står på hemsidan med vikten. Sälja guld till oss är både säkert och enkelt, dessutom betalar vi bäst i branschen. Alltid med prisgaranti, beställ ditt brev idag. 

Vi ser ett behov. Alldeles för många har guldsmycken i sitt hem som inte används. Vår idé är att erbjuda privatpersoner ett nytt, smidigt och säkert sätt att sälja guld och diamanter på. Vi sätter alltid dig som kund i första ledet och samarbetar med företag så som Postnord och Handelsbanken. Hos oss kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg.

Lyssna inte på oss.
Lyssna på dem.

Pålitligt företag
Snabb och enkel hantering. Högsta guldpris oavsett vikt till skillnad från andra som gör sitt bästa för att dölja den informationen…..

Lars Goyeryd

Sälja guld till oss? Varför diamantbrev?

Högt guldpris

I och med att vi köper både guld och diamanter kan vi hålla ett högt guldpris oavsett om du bara säljer guld eller guld och diamanter.

Utmärkt service 

Vi sätter alltid våra kunder i första ledet och gör allt vi kan för att svara på dina frågor så snabbt som möjligt. Vi svarar vanligtvis inom några timmar.

Raka & ärliga 

Kanske den största skillnaden mellan oss och de andra guldhandlarna. Priserna som du ser på vår hemsida är de pris du kommer att få i handen.

Lyssna inte på oss – lyssna på dem!

Utmärkt service
Har nog aldrig känt mig säkrare på att skicka iväg något som jag precis gjort….

Thoni Hagkvist

Rekommenderar
Diamantbrev till alla! Vilket underbart kundbemötande……

Eva

Supersnabb affär
Supersnabb affär! Skickade mina smycken torsdag eftermiddag……

Danielle

Över 10 000 nöjda kunder har sålt guld till oss.

Vi strävar alltid efter att ha de nöjdaste kunderna på marknaden. Vår tjänst är utformad för att du som kund ska behöva göra så lite som möjligt och få ut ett så högt pris som möjligt. Att sälja guld till oss är enkelt, smidigt och framför allt gratis, helt utan dolda avgifter och pengarna på kontot inom 24 timmar.

Du gör en god gärning för miljön!

Du som säljer guld eller diamanter till oss på diamantbrev gör en god gärning för miljön. För varje gram guld vi köper kompenserar vi för cirka 23 mil bilkörning. #varjegramräknas

Få en trisslott när du säljer guld till oss

Diamantbrev kanske redan har Sveriges nöjdaste kunder vad det gäller att sälja guld. Just nu har vi även en kampanj tillsammans med Triss för dig som säljer 25 gram guld eller mer. Du får en gratis digital trisslott med chans till 100 000 kronor/mån i 25 år. Erbjudandet gäller även för dig som säljer diamanter till ett värde av 15 tusen kronor eller mer. För mer information kan du läsa mer hos Svenskaspel.se. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18år. Stödlinjen 020-8191 00. Spelalagom.se

Prisgaranti

Vi matchar alla erbjudanden från våra konkurrenter.

Nöjd kundgaranti

5 dagars ångerrätt om du inte är nöjd.

Fri frakt

Våra brev är alltid gratis och försäkring ingår.

Pengarna på kontot inom 24 timmar

När du skickat ditt brev till oss och vi mottagit det börjar vår värderingsprocess. Det tar cirka 10 minuter för oss att värdera ditt guld beroende på vikt och stämplar. Först går våra värderare igenom guldet du skickat till oss för att kontrollera guldets äkthet. Därefter kontrolleras halten i ert guld med hjälp av två stycken olika metoder. När vi kommit fram till vilken halt ditt guld innehåller så väger vi ditt guld på våra certifierade guldvågar.

Sedan räknar vi ut vad vi kan betala för guldet, då tar vi guldpriserna som står på vår hemsida och multiplicerar det med guldets vikt. När vi kommit fram till ett belopp skickar vi ett sms till det angivna telefonnumret. I meddelandet står det ett totalbelopp som vi kan betala för ditt guld, där väljer du själv om du vill godta vårt bud eller inte. Slutligen för vi över dina pengar redan samma dag. Det är alltså smidigt och enkelt att sälja guld till oss. Vi har dessutom ett av marknadens högsta guldpriser.

Vi köper alla typer av guldsmycken 

Vi köper alla typer av guldsmycken och några av de allra vanligaste smyckena vi får in är: Guldringar, guldarmband, örhängen, guldklockor, guldkedjor och tackor. Detta är enbart några exempel på vad våra kunder väljer att sälja till oss. Vi köper även alla typer av halter och guldfärger, vitguld, rödguld och gulguld. 8-24 karat är de allra vanligaste guldhalterna vi köper. Har du frågor kring just dina smycken är du varmt välkommen att kontakta oss här.

Guldvågar som är certifierade 

Vi jobbar enbart med certifierade guldvågar som kontrolleras dagligen. Först kontrolleras guldhalten, därefter vägs guldet på 3 olika vågar för att alltid garantera dig rätt pris och vikt. Vi utför även olika tester såsom syra & röntgen för att säkerställa den exakta guldhalten. Dessa tester påverkar inte smyckets utseende utan används bara för att kontrollera guldets halt. Sälja guld ska vara enkelt men framförallt säkert.

Sälja guld? Vi köper även diamanter

Många föremål som vi får skickat till oss är guldringar med eller utan diamanter i, stora som små. Vi är ett av få företag som köper guld & diamanter vilket utmärker oss. Oftast har man en mix i byrålådan av både rena guldsmycken och smycken med olika typer av stenar. Att sälja guld ska vara enkelt. Vi tycker att alla guldsmycken har sitt värde, många företag betalar ingenting för de diamanter som sitter i de ringarna som säljs. Vill du läsa mer om att sälja diamanter?

Marknadens bästa priser

I våra ögon är vår uppgift först och främst att se till att du känner att du är i goda händer när du vill sälja guld. Det är därför du kommer att vara där varje steg på vägen när våra expertvärderare fastställer karat och vikt på ditt guld innan de ger dig de bästa guldpriset.

Naturligtvis erbjuder vi alltid riktigt bra priser, baserade på det aktuella världsmarknadsindexet.

Du kan se det globala marknadspriset i dollar och euro på 24hgold.com. Där hittar du också grafer som visar mer om utvecklingen av guldpriser.

Vår VD:s garanti

Du har vår VD:s ord på att vi inte använder oss av några dolda avgifter eller luriga kostnader. Vi är dessutom så pass säkra på att vi har marknadens bästa pris på guld & diamanter att vi erbjuder alla våra kunder prisgaranti. Har du mot förmodan hittat någon som betalar bättre än oss så matchar vi det guldpriset plus lite till. Våra guldpriser gäller oavsett vilken mängd guld du skickar in. Priset som du ser på hemsidan är det priset som du får insatt på ditt konto när du säljer ditt guld till oss.