Hjälper kunder att sälja guld till rätt pris.

Vi revolutionerar guldbranschen genom att erbjuda privatpersoner ett enkelt och säkert sätt att sälja guld & diamanter till marknadsledande villkor, utan dolda avgifter.

Jämför oss gärna

Se skillnaden vid försäljning av 30 gram 18 karat. Läs villkoren kring prisättning innan du väljer guldhandlare.

15.450 kr

Diamantbrev

7.800 kr

Guldfynd

5.190 kr

Guldbrev

Priserna är baserade på en försäljning om 30 gram 18 karat. Ovan priser är baserade på de olika aktörernas ordinarie priser på respektive hemsida, 2024-05-07, 11:15. För mer information läs mer på varje aktörs webbplats.

Enkelt, säkert och höga priser

Diamantbrev grundades 2016 med en tydlig idé – att revolutionera guldbranschen genom ett smidigt och säkert sätt att sälja sina smycken. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande guldföretag och har hjälpt över 10,000 personer att sälja sitt guld & sina diamanter.

En av Diamantbrevs medgrundare skulle våren 2015 sälja sitt guld till kanske Sveriges mest igenkända guldhandlare som syns och hörs i kommersiella kanaler dagligen. Till hans förvåning blev han erbjuden cirka 70 kronor per gram trots att priset på deras hemsida var över tre gånger så högt. Vi djupdök i detta och såg att deras företag bedrevs med hjälp av så kallade lockpriser och dolda avgifter. Detta tyckte vi var fel. Därför startade vi Diamantbrev. Genom att erbjuda våra kunder rätt pris utan krångliga villkor har vi växt och är idag en av Sveriges största guldhandlare, som dessutom köper diamanter.

{

Välj inte mellan smidigt och prisvärt. Hos oss får du båda
Sälja guld & diamanter till marknadens bästa villkor.

Vi vill att alla ska få rätt betalt för sitt guld & sina diamanter och det är med den utgångspunkten som vi har utvecklat vår tjänst. 

Framtidens guldhandlare

Kanske Sveriges nöjdaste kunder?

9 av 10 kunder skulle rekommendera oss till en vän. Vi på diamantbrev startade men visionen att alla våra kunder ska vara nöjda och strävar fortfarande efter samma sak. Vi skryter gärna om vår trustpilot där våra fantastiska kunder skrivit vad det tycker om oss med sina egna ord.

Våra ledord

I allt vi gör

Våra tre ledord som vi alltid jobbar efter är ärlighet, enkelhet och säkerhet.
Allt för att du som kund ska känna att du är i trygga händer.

Ärlighet 

Ärlighet stor för att alltid vara öppna med de priser vi betalar och aldrig använda oss av någonting vilseledande på hemsidan som kan förvirra kunden.

Enkelhet

Enkelhet står för att alltid göra det så enkelt som möjligt för kunden och sätta kundservice först i ledet.

Säkerhet

Sist men inte minst värdesätter vi självklart säkerheten gällande postgången och hanteringen av ditt guld & dina diamanter väldigt högt.