Vilka är vi?

Diamantbrev AB grundades för att erbjuda privatpersoner runt om i Norden ett enklare, säkrare och bekvämare sätt att sälja guld & diamanter. Mycket pågrund av att vårt företag är baserad på nätet kan vi hålla ett av Sveriges högsta guldpris. Dessutom är Diamantbrev ett av få företag i Sverige som har kunskap och kapital till att köpa in så pass stora mängder diamanter. Mer än 9 av 10 personer som sålt sina guld & diamantsmycken till oss skulle rekommendera oss till en vän. Vi har hjälp tusentals svenskar att sälja sina smycken. Diamantbrev är en betrodd och säker guldköpare!

 

Ärlighet, enkelhet & säkerhet 

Våra tre visdomsord som vi alltid jobbar efter är ärlighet, enkelhet och säkerhet. Ärlighet stor för att alltid vara öppna med de priser vi betalar och aldrig ha någonting vilseledande på hemsidan som kan förvirra kunden. Enkelhet står för att alltid göra det så enkelt som möjligt för kunden och sätta kundservice först i ledet. Sist men inte minst värdesätter vi självklart säkerheten gällande postgången och hanteringen av ditt guld & dina diamanter.

 

Kanske Sveriges nöjdaste kunder?

9 av 10 kunder skulle rekommendera oss till en vän. Vi på diamantbrev startade men visionen att alla våra kunder ska vara nöjda och strävar fortfarande efter samma sak. Våra kunder är även garanterade ett av Sveriges högsta guldpris och dessutom får man betalt för diamanterna.