Frågor & svar

Se svaren på våra mest ställda frågor

×

Aktuella frågor.

Har ni några avdrag eller andra avgifter?

Idén kring diamantbrev växte fram då vi själva råkade ut för vad vi anser vara vilseledande lockpriser när vi använde oss av en av de största guldhandlarna på nätet. Vi startade därför diamantbrev med visionen att bli Sveriges enklaste och ärligaste guldköpare. Vi har inga lockpriser som enbart gäller vid större mängder, de priset du ser på hemsidan är vad du får per gram insatt på ditt konto. Inga avgifter eller andra kostnader tillkommer. Det är ingen skillnad på grampriset bara för att du har en mindre mängd guld.

Hur påverkas guldpriset av oroligheterna i världen?

I oroliga tider stiger oftast guldpriset. Guldet är idag på rekordhöjder och många väljer att sälja sitt guld. Vi jobbar otroligt hårt under dessa tider och gör allt vi kan för att besvara dina frågor så snabbt som möjligt.

Är brevet försäkrat upp till 100 000 kronor?

Ditt diamantbrev är försäkrat upp till 100 000 kronor och försäkras av oss på Diamantbrev AB via ett externt försäkringsbolag. Våra kunder har skickat över 20 000 brev till oss och det har inte försvunnit ett enda brev. 

Hur beställer jag ett diamantbrev?
Du kan beställa hem ditt diamantbrev på flera olika sätt:
  • Via internet – Använd beställningsformuläret här på hemsidan.
  • ​Via vår kundtjänst
Jag har 100 gram eller mer, blir det någon skillnad?

Har du över 100 gram erbjuder vi dig 10 kronor extra per gram utöver guldpriset som du ser på hemsidan.

Kostar det något att beställa ett diamantbrev?
Det är gratis att beställa ett diamantbrev, beställer du innan klockan 16 skickar vi brevet samma dag.
Har ni någon butik man kan besöka?

Nej tyvärr. Detta pågrund av att hålla rånrisken så låg som möjligt.

Varför har ni inget telefonnummer?

Vi vill kunna erbjuda dig som kund så höga priser som möjligt och måste därför hålla ner personalkostnaderna. En telefonsupport skulle innebära att vi måste anställa mer personal vilket leder till att vi måste ha lägre guldpriser. Vår fantastiska mailsupport svarar oftast inom en timme och gör allt för att besvara dina frågor. Vi har även öppet chatten på hemsidan vardagar mellan 10.00-15.00

Neo – En chattbot som faktiskt fungerar

Vi har skapat en revolutionerande kundtjänstmedarbetare med hjälp av AI vid namn Neo. Han är tränad att besvara 90% av alla frågor våra kunder ställer och kan han inte svara skapas ett mail med din fråga.