Det smidiga sättet.

Sälja vigselring
tryggt & säkert

Försäkrat & kostnadsfritt brev

Pengarna på kontot inom 24 timmar

Över 10 000 nöjda kunder

Beställ ditt brev nu

Brevet är inte på något sätt bindande.

  W3.CSS
  Våra guldpriser
  480 kr/g
  Gäller oavsett vikt & inga avgifter tillkommer

  Hur värderas en diamant?

  Ingen diamant är den andra lik. Detta gör det väldigt svårt att generellt ge ett pris på diamanter. Det finns inte något riktpris att gå efter så länge man inte vet diamantens kvalité. Vi har värderat diamanter i snart 80 år och en diamant värderas utifrån dess 4C:n, clarity, color, carat och cut. Det finns även en del andra parametrar som spelar in i prisättningen av en diamant. Läs mer här.

  Pssst! Om du vet diamantens kvalité får du gärna kontakta vår kundtjänst för en för-värdering.

  Beställ gratis diamantbrev

  Beställ ett kostnadsfritt diamantbrev via vår hemsida eller kundservice. Vid beställning innan 16 skickas brevet samma dag.

  Returnera brevet

  I ditt diamantbrev finns tydliga instruktioner och ett förbetalt returkuvert. Självklart är våra returkuvert försäkrade.

  Pengarna på kontot inom 24H

  Samma dag som vi mottager brevet värderar vi ditt guld. Du får prisinformation via sms och pengarana sätts över samma sekund som du godkänner beloppet.

  Varför Diamantbrev?

  Sälja vigselring i guld

  En vigselring kan vara känslig att behålla och svårt att sälja. Vi tycker att det ska vara enkelt och säkert att sälja sin vigselring. Vi på diamantbrev har köpt över tusentals vigselringar av kunder runt om i Sverige och betalar för både guldet och diamanterna i din vigselring. 

  Hur fungerar det att sälja sin vigselring till er? Det är jätte enkelt att sälja sin guldring till oss, du beställer ett diamantbrev via vårt formulär här på hemsidan. Vi skickar ett brev till dig och redan dagen efter bör du ha brevet i dina händer. I brevet finns instuktioner med anvisningar om hur du gör för att retunera ditt brev.

  Hos oss får du alltid
  nöjdhets- & högst prisgaranti

  Våra kunder

   

  Tusentals har sålt sin vigselring till oss

  Oavsett om du har en vigselring i bara guld eller i guld och diamanter köper vi den av dig. Vi betalar bland de bästa i branschen och sätter alltid dig som kund i första ledet. Är du osäker på hur mycket din vigselring är värd kan du alltid använda dig av vårt ”ungefärliga pris” formulär.

  Vi sätter säkerhet i första leder och därför kontrolleras alla våra guldvågar dagligen för att säkerställa dess kalibrering. Vi väger alltid ditt guld på etre olika guldvågar för att allt ska gå enligt regelboken. Vi har även en röntgenmaskin för att kontrollera halten i ditt guld.