Beställ ett gratis brev

Kostnadsfritt, enkelt & säkert

W3.CSS
Våra guldpriser
508:-/gram
Våra priser gäller oavsett guldmängd & utan avdrag

Priset per gram för tandguld är samma som 18kt ovan.

Enkelt. Säkert. Utan avgifter.

Beställ gratis brev

Våra brev är helt kostandsfria och försäkring ingår.

Returnera brevet 

Returnera brevet med de förbetalda REK:et

Pengarna på kontot inom 24H

Pengarna på kontot inom 24 timmar.

Sälja tandguld till ett av marknadens högsta pris

Sälja tandguld kan kännas obekvämt och krånglit. Vi på diamantbrev har gjort det enkelt för dig som vill sälja tandguld och köper dagligen guld av privatpersoner landet över. Vi arbetar inte med några krångliga avgfiter eller andra kostander. Skickar du in 20 gram tandguld får du betalat för just 20 gram tandguld. Många hushåll har tandguld hemma med tycker det känns pinsamt att gå till den lokala guldsmeden. Hos oss skickar du in ditt tanguld och får pengarna på konoto inom 24 timmar. Du behöver alltså inte skjuta upp försäljningen av ditt tandguld längre. Beställ ett gratis brev idag och gör annat med pengarna.

Sälja tandguld till diamantbrev?

Höga guldpriser

Vi är en av Sveriges största guldhandlare och köper tandguld av hundratals personer varje år. Vi garanterar dig ett högt guldpris och snabba utbetalningar.

Service i världsklass

Att sälja tandguld till diamantbrev är både enkelt och säkert. Vi prioreterar din säkerhet och vår kundservice är utöver det vanliga.

Inga dolda avgifter 

Vi tror inte på dolda avgifter eller luriga kostnader. Priset som står på hemsidan är det priset du får insatt på ditt konto.

Lyssna inte på oss – lyssna på dem!

Det bästa företag som man kan sälja tandguld till
Det bästa guld köpare man kan sälja sin guld till, snabbt och 100% garanti….

Monika

Snabbt och ärligt
Snabbt och ärligt, helt enkelt bäst! De andra aktörena med sina komplicerade…..

Peter

Skickade in en ring i fredags och idag..
Skickade in en ring i fredags och idag kom pengarna…..

Linda

Lyssna inte på oss – lyssna på dem!

Toppenbetyg
Toppenbetyg! Så nöjd! Bra guldpris och de betalar vad som står på hemsidan……

Lars Goyeryd

Tusentals kunder har sålt sitt tandguld till oss.

Tusentals personer har valt att sälja sitt tandguld till oss på diamantbrev och det blir fler för varje dag som går. Med 80 år i branschen kan vi garantera att även du kommer att bli nöjd. Vi arbetar dagligen med att förbättra vår verksamhet så att du som kund alltid får den bästa säljupplevelsen när du väljer att sälja tandguld till oss.

Prisgaranti

Vi matchar alla erbjudanden från våra konkurrenter.

Nöjd kundgaranti

5 dagars ångerrätt om du inte är nöjd.

Fri frakt

Våra brev är alltid gratis och försäkring ingår.

Sälja tandguld. Pengar inom 24 timmar.

Vår värderingsprocess av ditt tandguld är enkel och rak men framför allt ärlig. Vi rensar ditt guld från tänder och därefter tar vi ett prov för att få fram den exakta halten. När halten fastställts vägs ditt guld på tre stycken olika guldvågar för att säkerställa den exakta vikten. Efter att halten och vikten på ditt tandguld är fastställd så påbörjas uträkningen av ditt pris. 

Detta är den enklaste delen i vår värderingsprocess då vi inte har några krånliga avgifter eller kostnader. Vi tar helt enkelt guldvikten gånger guldpriset för att få fram ditt belopp. Svårare är det inte. När vi räknat ut ditt pris skickar vi ett sms till de angivna telefonnumret med de pris vi kan betala. Efter godkännande sätter vi över pengarna på de angivna kontot. Att sälja tandguld till oss på diamantbrev är alltså super enkelt.

Oavsett smycken eller andra guldföremål. Vi köper.

Vill du sälja tandguld eller sälja guld i andra former så som smycken går även det bra. Bland de vanligaste guldföremålen vi får in finner vi bland annat guldarmband, guldringar, guldhalsband och guldmynt. De vanligaste halterna är 18, 14 och 23 karat.

Certifierade guldvågar.

Alla våra guldvågar testas och kontrolleras dagligen för att du alltid ska garanteras den exakta vikten på ditt tandguld. Vi väger alltid dina smycken på tre stycken olika vågar för att du ska få ut exakt så mycket som ditt tandguld väger.

Sälja tandguld? Vi köper även diamanter

Har du en blandning av diamantsmycken och tandguld? Vi köper alla typer av guld & diamantsmycken och har du frågor är du varmt välkommen att kontaka oss. Att sälja tandguld till oss på diamantbrev är både enkelt och säkert.

Marknadens bästa pris för tandguld.

När du säljer tandguld till oss på diamantbrev är vår främsta uppgift att få dig att känna dig trygg. Vi vill att våra kunder ska vara med under hela processen och känna den trygghet som vi försäker förmedla. 

Vi jobbar inte med några dolda avgifter eller andra luriga kostnader. Vi har alltid dagsfärska priser på vår hemsida och går efter världsindexet för guld.

Du kan se det globala marknadspriset i dollar och euro på 24hgold.com. Där hittar du också grafer som visar mer om utvecklingen av guldpriser.

Prisgaranti

Vi är så säkra på att vi har ett av marknadens högsta guldpris att vi erbjuder våra kunder en prisgaranti utöver de vanliga. Hittar du någon som betalar mer än oss betalar vi alltid samma pris. Oftast handlar det om att man inte läst andra företags finstilta texter.