Det smidiga sättet.

Sälja tandguld

till högt pris

Försäkrat upp till 100 000 kr

Pengar inom 5 minuter

Över 10 000 nöjda kunder

Beställ ett gratis brev

Kostnadsfritt, enkelt & säkert

  W3.CSS
  Våra guldpriser
  534 kr/g
  Gäller oavsett vikt & inga avgifter tillkommer

  Hur värderas en diamant?

  Ingen diamant är den andra lik. Detta gör det väldigt svårt att generellt ge ett pris på diamanter. Det finns inte något riktpris att gå efter så länge man inte vet diamantens kvalité. Vi har värderat diamanter i snart 80 år och en diamant värderas utifrån dess 4C:n, clarity, color, carat och cut. Det finns även en del andra parametrar som spelar in i prisättningen av en diamant. Läs mer här.

  Pssst! Om du vet diamantens kvalité får du gärna kontakta vår kundtjänst för en för-värdering.

  Beställ gratis diamantbrev

  Beställ ett kostnadsfritt diamantbrev via vår hemsida eller kundservice. Vid beställning innan 16 skickas brevet samma dag.

  Returnera brevet

  I ditt diamantbrev finns tydliga instruktioner och ett förbetalt returkuvert. Självklart är våra returkuvert försäkrade.

  Pengarna på kontot inom 24H

  Samma dag som vi mottager brevet värderar vi ditt guld. Du får prisinformation via sms och pengarana sätts över samma sekund som du godkänner beloppet.

  Varför Diamantbrev?

  Sälj ditt tandguld idag

  Sälja tandguld kan kännas obekvämt och krånglit. Vi på diamantbrev har gjort det enkelt för dig som vill sälja tandguld och köper dagligen guld av privatpersoner landet över. Vi arbetar inte med några krångliga avgifter eller andra kostnader. Skickar du in 20 gram tandguld får du betalat för just 20 gram tandguld. Många hushåll har tandguld hemma med tycker det känns pinsamt att gå till den lokala guldsmeden. Hos oss skickar du enkelt in ditt tanguld och får dessutom mer betalt. Du behöver alltså inte skjuta upp försäljningen av ditt tandguld längre. Beställ ett gratis brev idag och gör annat med pengarna.

  Hos oss får du alltid
  nöjdhets- & högst prisgaranti

  Våra kunder

   

  Tusentals nöjda kunder har sålt sitt tandguld till oss

  Tusentals personer har valt att sälja sitt tandguld till oss på diamantbrev och det blir fler för varje dag som går. Med 80 år i branschen kan vi garantera att även du kommer bli nöjd. Vi arbetar dagligen med att förbättra vår verksamhet så att du som kund alltid får den bästa säljupplevelsen när du väljer att sälja tandguld till oss. Kontakta oss gärna vi frågor.

  Lyssna inte på oss, lyssna på dem!

  Hederlighet rätt igenom

  Testade den andra firman, dom betalde mig hälften för samma guld som diamantbrev…

  Bengt

  Nöjd som bara den

  Riktigt riktigt bra! Skickade mitt kuvert under tisdagen Kl 13. Dagen efter Kl 17 hade jag pengarna på mitt konto…..

  Kund

  Jättesnabbt och proffsigt

  Jättesnabbt och proffsigt! Fick det jag hade önskat för mina ringar som hade legat bortglömda i en låda…

  Catarine

  Lyssna inte på oss, lyssna på dem!

  Trygg affär!

  Jag är positivt överraskad och nöjd med ersättningen för guldarmbandet som jag skickade in. Det kändes tryggt hela vägen…..

  Bo

  Bra guldpris

  Fick bra erbjudande efter jämförelse med guldsmedsaffären och en annan aktör när jag ville sälja guld….

  Anette

  Litar fullt ut på diamantbrev

  Litar fullt ut på Diamantbrev. Har skickat in två gånger och nöjd båda gångerna. Snabb återkoppling….

  Maria

  Sälja dentalguld till diamantbrev?

  Höga guldpriser

  Vi är en av Sveriges största guldhandlare och köper tandguld av hundratals personer varje år. Vi garanterar dig ett högt guldpris och snabba utbetalningar.

  Service i världsklass

  Att sälja tandguld till diamantbrev är både enkelt och säkert. Vi prioreterar din säkerhet och vår kundservice är utöver det vanliga.

  Inga dolda avgifter 

  Vi tror inte på dolda avgifter eller luriga kostnader. Priset som står på hemsidan är det priset du får insatt på ditt konto.

  Sälja tandguld. Pengar inom 24 timmar.

  Vår värderingsprocess av ditt tandguld är enkel och rak men framför allt ärlig. Vi rensar ditt guld från tänder och därefter tar vi ett prov för att få fram den exakta halten. När halten fastställts vägs ditt guld på tre stycken olika guldvågar för att säkerställa den exakta vikten. Efter att halten och vikten på ditt tandguld är fastställd så påbörjas uträkningen av ditt pris. 

  Detta är den enklaste delen i vår värderingsprocess då vi inte har några krånliga avgifter eller kostnader. Vi tar helt enkelt guldvikten gånger guldpriset för att få fram ditt belopp. Svårare är det inte. När vi räknat ut ditt pris skickar vi ett sms till de angivna telefonnumret med de pris vi kan betala. Efter godkännande sätter vi över pengarna på de angivna kontot. Att sälja tandguld till oss på diamantbrev är alltså super enkelt.

  Oavsett smycken eller andra guldföremål. Vi köper.

  Vill du sälja tandguld eller sälja guld i andra former så som smycken går även det bra. Bland de vanligaste guldföremålen vi får in finner vi bland annat guldarmband, guldringar, guldhalsband och guldmynt. De vanligaste halterna är 18, 14 och 23 karat.

  Certifierade guldvågar.

  Alla våra guldvågar testas och kontrolleras dagligen för att du alltid ska garanteras den exakta vikten på ditt tandguld. Vi väger alltid dina smycken på tre stycken olika vågar för att du ska få ut exakt så mycket som ditt tandguld väger.

  Sälja tandguld? Vi köper även diamanter

  Har du en blandning av diamantsmycken och tandguld? Vi köper alla typer av guld & diamantsmycken och har du frågor är du varmt välkommen att kontaka oss. Att sälja tandguld till oss på diamantbrev är både enkelt och säkert.

  Marknadens bästa pris för tandguld.

  När du säljer tandguld till oss på diamantbrev är vår främsta uppgift att få dig att känna dig trygg. Vi vill att våra kunder ska vara med under hela processen och känna den trygghet som vi försäker förmedla. 

  Vi jobbar inte med några dolda avgifter eller andra luriga kostnader. Vi har alltid dagsfärska priser på vår hemsida och går efter världsindexet för guld.

  Du kan se det globala marknadspriset i dollar och euro på 24hgold.com. Där hittar du också grafer som visar mer om utvecklingen av guldpriser.

  Prisgaranti

  Vi är så säkra på att vi har ett av marknadens högsta guldpris att vi erbjuder våra kunder en prisgaranti utöver de vanliga. Hittar du någon som betalar mer än oss betalar vi alltid samma pris. Oftast handlar det om att man inte läst andra företags finstilta texter.