Diamant- & guldsmycken

 

Sälja smycken
tryggt & smidigt

Försäkrat & kostnadsfritt brev

Pengarna på kontot inom 24 timmar

Över 10 000 nöjda kunder

Beställ ditt brev nu

Brevet är inte på något sätt bindande.

  W3.CSS
  Våra guldpriser
  466 kr/g
  Gäller oavsett vikt & inga avgifter tillkommer

  Hur värderas en diamant?

  Ingen diamant är den andra lik. Detta gör det väldigt svårt att generellt ge ett pris på diamanter. Det finns inte något riktpris att gå efter så länge man inte vet diamantens kvalité. Vi har värderat diamanter i snart 80 år och en diamant värderas utifrån dess 4C:n, clarity, color, carat och cut. Det finns även en del andra parametrar som spelar in i prisättningen av en diamant. Läs mer här.

  Pssst! Om du vet diamantens kvalité får du gärna kontakta vår kundtjänst för en för-värdering.

  Beställ ett gratis diamantbrev

  Beställ ett kostnadsfritt diamantbrev via vår hemsida eller kundservice. Vid beställning innan 16 skickas brevet samma dag.

  Returnera brevet

  I ditt diamantbrev finns tydliga instruktioner och ett förbetalt returkuvert. Självklart är våra returkuvert försäkrade.

  Pengarna på kontot inom 24H

  Samma dag som vi mottager brevet värderar vi dina smycken. Du får ett pris via sms och pengarana sätts över samma dag som du godkänner beloppet.

  Varför oss?

   

  Sälja smycken
  till högt pris

  Sälja smycken är både enkelt och säkert när du använder dig av diamantbrev. Vi har köpt begagnade smycken av tusentals personer över hela landet. Med över 80 år i branschen vet vi vad vi pratar om gällande att sälja smycken. Vi förstår att det kan kännas tryggt att gå till en butik när du ska sälja smycken och vi har länge diskuterat på företaget gällande att öppna en butik. Tyvärr tillkommer en massa kostnader när man öppnar en butik vilket leder till att vi inte kan erbjuda våra kunder lika höga priser som vi gör idag. Vi på diamantbrev står alltid för försäkringen på dina varor och med över 10.000 brev skickade kan vi stolt säga att inget brev har försvunnit. Vi använder oss varken av kampanjpriser eller dolda avgifter, för att vara mer exakt har vi inga avgifter alls.

  Vilka typer av smycken kan jag sälja?

  Guldsmycken

  Till oss kan du sälja guldsmycken i alla olika former och karathalter. Vi köper guldringar, guldörhängen, guldarmband och mycket mer. Gör som tusentals andra, förvandla dina smycken till pengar.

  Diamantsmycken

  Vi köper givetvis även diamantsmycken här på diamantbrev. De kunder som säljer diamantsmycken till oss skickar oftast in diamantörhängen, ringar eller halsband. Även investeringsdiamanter är populärt att sälja till oss.

  Hos oss får du alltid
  nöjdhets- & högst prisgaranti

  Vår process

   

  Säkert, Smidigt & kostnadsfritt

  Självaste processen går till på följande sätt. När du bestämt dig för att sälja dina smycken till oss beställer du ett diamantbrev från formuläret på vår hemsida. Vi skickar sedan ut ett brev till dig med instruktioner kring hur du går vidare med att sälja smyckena till oss. Du skickar sedan smyckena till oss med hjälp av det förbetalda REK-brevet som finns i kuvertet. Lämna in ditt REK hos närmaste postombud. När vi mottagit dina smycken kommer vi med noggrannhet och kunskap värdera dina de du vill sälja och återkomma med ett pris via sms. Vid godkännande betalas pengarna ut inom 24 timmar. Är du inte nöjd med priset returnerar vi dina varor i ett försäkrat brev.

  Lyssna inte på oss, lyssna på dem!

  Grymt proffsigt

  Otroligt smidigt att sälja guldsmycken till diamantbrev…

  Evy

  Riktigt nöjd

  Riktigt bra företag. Transparanta i sin prissättning och väldigt bra guldpris…..

  Kund

  Snabba utbetalningar

  Snabb utbetalning och bra betalt. Jag är jätte nöjd och kommer rekommendera er…

  Johan

  Lyssna inte på oss, lyssna på dem!

  Riktigt bra!

  Mina guldsmycken blev till pengar på några dagar. Rekommenderas starkt…..

  Lena

  Bra pris för smycken

  Älskar att dom köper både diamanter & guld. Redan rekommenderat en vän….

  Johanna

  Bästa guldköparen

  Bra pris & snabb återkoppling. Proffsigt företag….

  Marie

  Sälja diamantsmycken

  Sälja smycken som innehåller diamanter till oss på diamantbrev är något vi på är unika med. Vi är ett av väldigt få företag som köper diamantsmycken av privatpersoner. Det finns auktionsverk som hjälper dig att sälja dina smycken men då tillkommer skyhöga avgifter och i slutändan får du mindre pengar i handen än om du säljer direkt till oss. De vanligaste diamantsmyckena vi köper är diamantringar, diamantarmband, diamantörhängen och diamanthalsband.

  Sälja guldsmycken

  Precis som vår slogan lyder så köper vi inte enbart diamanter. ”Vi köper ditt guld & dina diamanter”. Har du gamla guldsmycken liggandes i byrålådan som du vill sälja? Vi har ett av marknadens högsta guldpris och arbetar inte med några smältkostnader eller mängd krav. Sälja smycken av guld har aldrig varit enklare. Vill du veta mer exakt vad vi kan betala för ditt guldsmycken kan du använda dig av vår guldräknare.

  Högt guldpris

  Att sälja smycken till oss på diamantbrev är både säkert och enkelt. Dessutom har vi ett av marknadens högsta guldpris. Vi har inga dolda avgifter och inga mängdkrav. Alltid försäkrat och pengarna på kontot inom 24 timmar. Det ska vara enkelt att sälja smycken. Vi köper dessumtom guldtackor och andra typer av guldföremål.

  Pengarna på kontot inom 24 timmar

  Vi har köpt smycken av personer i ett flertal år och har aldrig varit med om att ett brev har försvunnit. Vi har 98% kundnöjdhet och försöker alltid vara dig som kund till hands. I och med att vi har vårt säte på internet kan vi alltid hålla de högsta guldpriserna och fokusera på kunden. Sälja smycken till diamantbrev ska vara enkelt och framförallt ska man förstå hur processen går till och känna sig delaktig. Vi erbjuder alla våra kunder en nöjdhets garanti, 5-dagars ångerrätt och service 24  timmar om dygnet.

  Sälja smycken, diamanter eller guld på ett och samma ställe. Helt utan värderingsavgifter, smältkostnader eller andra dolda avgifter. Vi köper guldsmycken i alla olika utföranden och karathalter. Diamantsmycken i alla olika kvalitéer och former. Med över tiotusen nöjda kunder som valt att sälja smycken till oss kan vi garantera att även du kommer att bli nöjd. Enkelt, smidigt och självklart säkert.