Beställ ditt brev nu

Brevet är inte på något sätt bindande.

  W3.CSS
  Våra guldpriser
  448 kr/g
  Gäller oavsett vikt & inga avgifter tillkommer

  Sälja smycken online utan avgifter

  Sälja smycken är både enkelt och säkert när du använder dig av diamantbrev. Vi har köpt begagnade smycken av tusentals personer över hela landet. Med över 80 år i branschen vet vi vad vi pratar om gällande att sälja smycken. Vi förstår att det kan kännas tryggt att gå till en butik när du ska sälja smycken och vi har länge diskuterat på företaget gällande att öppna en butik. Tyvärr tillkommer en massa kostnader när man öppnar en butik vilket leder till att vi inte kan erbjuda våra kunder lika höga priser som vi gör idag. Vi på diamantbrev står alltid för försäkringen på dina varor och med över 2.000 brev skickade kan vi stolt säga att inget brev har försvunnit. Vi använder oss varken av kampanjpriser eller dolda avgifter, för att vara mer exakt har vi inga avgifter alls.

  Självaste processen går till på följande sätt. När du bestämt dig för att sälja dina smycken till oss beställer du ett diamantbrev från formuläret på vår hemsida. Vi skickar sedan ut ett brev till dig med instruktioner kring hur du går vidare med att sälja smyckena till oss. Du skickar sedan smyckena till oss med hjälp av det förbetalda REK-brevet som finns i kuvertet. Lämna in ditt REK hos närmaste postombud. När vi mottagit dina smycken kommer vi med noggrannhet och kunskap värdera dina de du vill sälja och återkomma med ett pris via sms. Vid godkännande betalas pengarna ut inom 24 timmar. Är du inte nöjd med priset returnerar vi dina varor i ett försäkrat brev.

  Fri frakt & försäkring ingår

  Nöjd kund garanti

  Pengarna på kontot inom 24H

  Vilka smycken kan jag sälja?

  Sälja diamantsmycken

  Sälja smycken som innehåller diamanter till oss på diamantbrev är något vi på är unika med. Vi är ett av väldigt få företag som köper diamantsmycken av privatpersoner. Det finns auktionsverk som hjälper dig att sälja dina smycken men då tillkommer skyhöga avgifter och i slutändan får du mindre pengar i handen än om du säljer direkt till oss. De vanligaste diamantsmyckena vi köper är diamantringar, diamantarmband, diamantörhängen och diamanthalsband.

  Sälja guldsmycken

  Precis som vår slogan lyder så köper vi inte enbart diamanter. ”Vi köper ditt guld & dina diamanter”. Har du gamla guldsmycken liggandes i byrålådan som du vill sälja? Vi har ett av marknadens högsta guldpris och arbetar inte med några smältkostnader eller mängd krav. Sälja smycken av guld har aldrig varit enklare. Vill du veta mer exakt vad vi kan betala för ditt guldsmycken kan du använda dig av vår guldräknare.

  Hur värderar vi dina smycken?

  I vår värderingsprocess utgår vi alltid från noggranhet. Vi börjar med att väga dina smycken för att senare testa karathalten. När vi vet hur mycket dina smycken väger kontrollerar  vi alla smycken du vill sälja för att se om några smycken innehåller diamanter. Finns det några diamantsmycken med i påsen värderas dessa utifrån renhet, färg, slipning och vikt. Vi kommer sedan fram till ett belopp genom att multiplicera guldvikten med priset på hemsidan och diamanternas pris efter parametrarna ovan.

  Ett av marknadens högsta guldpris

  Att sälja smycken till oss på diamantbrev är både säkert och enkelt. Dessutom har vi ett av marknadens högsta guldpris. Vi har inga dolda avgifter och inga mängdkrav. Alltid försäkrat och pengarna på kontot inom 24 timmar. Det ska vara enkelt att sälja smycken. Vi köper dessumtom guldtackor och andra typer av guldföremål.

  Sälja smycken till ett företag med Sveriges nöjdaste kunder?

  Vi har köpt smycken av personer i ett flertal år och har aldrig varit med om att ett brev har försvunnit. Vi har 98% kundnöjdhet och försöker alltid vara dig som kund till hands. I och med att vi har vårt säte på internet kan vi alltid hålla de högsta guldpriserna och fokusera på kunden. Sälja smycken till diamantbrev ska vara enkelt och framförallt ska man förstå hut processen går till. Vi erbjuder alla våra kunder en nöjd kund garanti, 5-dagars ångerrätt och service 24  timmar om dygnet.

  Sälja smycken, diamanter eller guld på ett och samma ställe. Helt utan värderingsavgifter, smältkostnader eller andra dolda avgifter. Vi köper guldsmycken i alla olika utföranden och karathalter. Diamantsmycken i alla olika kvalitéer och former. Med över tusen nöjda kunder som valt att sälja smycken till oss kan vi garantera att även du kommer att bli nöjd. Enkelt, smidigt och självklart säkert.

  Prisgaranti

  Vi är så pass säkra på att vi betalar bäst i branschen att vi kan erbjuda våra kunder prisgaranti. Skulle du mot förmodan hitta en guldhandlare som erbjuder ett högre pris erbjuder vi dig samma pris. Beställ ett diamantbrev och skriv i avtalet vilket pris du blivit erbjuden. 

  Tommy Deric

  Betalar vad de säger
  ”Skickade mitt guld som jag ärvt av min mor och fick exakt den summan som deras guldräknare angav innan jag skickade.”

  Johanna Palm

  Rekommenderar starkt
  ”Betalar bäst på marknaden! Dessutom betalar de för diamanter vilket ingen annan gör. Rekommenderar verkligen!