Smyckesauktion – vi köper dina smycken utan avgifter

Att sälja smycken på smyckesauktioner är oftast krångligt och dyrt. De flesta auktionsverk tar ut höga avgifter när du vill sälja smycken eller guld. Vi köper dina smycken utan några auktionsavgifter eller andra kostnader. Att sälja sina smycken till diamantbrev är både enkelt och säkert. Innan du väljer att sälja till oss rekommenderar vi dig att fylla i formuläret nedan för att få ett ungefärligt pris på dina smycken. Skicka sedan dina smycken enkelt och självklart försäkrat med hjälp av ett diamantbrev som du beställer på vår hemsida.

När vi mottagit dina smycken värderar vi dem och skickar ett priserbjudande via sms. Dina pengar betalas ut inom 24 timmar efter att du godkänt beloppet vi erbjudit dig. Cirka 2000 personer har använt diamantbrev för att sälja sitt guld och sina diamanter. Räknar man bort det avgifterna som ett auktionsverk tar ut får man mer betalt av oss. Beställ ditt diamantbrev idag.

Vi återkommer med ett ungefärligt pris på dina smycken.

Fyll i formuläret så utförligt som möjligt. Vi återkommer sedan med ett pris på vad vi kan betala för dina smycken. Vi svarar vanligtvis på din förfrågan inom 3 timmar. 

Fyll i formuläret nedan

Innehåller ditt smycke diamanter?

Diamant och guldsmycken

Vi köper både diamantsmycken och solitära guldsmycken, våra guldpriser finner du längst upp på sidan. Diamanterna i ditt smycke värders efter färg, renhet och vikt. För att värdera dina smycken tar vi inte ut någon värderingsavgift.

Vi garanterar dig rätt guldvikt

Våra guldvågar är certifierade och godkända och vi väger alltid dina smycken på 3 stycken olika vågar. Allt för att försäkra oss om att vi får fram den ärliga vikten. Vi kontrollerar även guldhalten i ditt smycke med hjälp av två stycken olika tekniker.

Beställ ditt brev nu

Brevet är inte på något sätt bindande.

    W3.CSS
    Våra guldpriser
    466 kr/g
    Gäller oavsett vikt & inga avgifter tillkommer