Det smidiga sättet.

 

Sälja klocka
till högt pris

Försäkrade & kostnadsfria försändelser

Pengarna inom 24 timmar

Över 10 000 nöjda kunder

Kostnadsfri värdering

Vi återkommer med ett pris vi kan betala för din klocka inom 24 timmar.

Värdera via formuläret

Fyll i formuläret ovan med all information kring klockan du vill sälja. Vi återkommer med en för-värdering på din klocka.

Vi bokar upphämtning

Om priset känns bra för dig så kommer vi överens om en tid och plats som passar för upphämtning av din klocka. Detta sker via Fedex.

Pengarna på kontot

När vi mottagit din klocka och kontrollerat så att uppgifterna stämmer sätter vi över pengarna till ditt konto i samråd med dig.

Varför Diamantbrev?

Sälja klocka
till diamantbrev

Har du en klocka du inte har användning av längre eller helt enkelt är trött på den? Diamantbrev köper din klocka snabbt, smidigt och säkert med snabb utbetalning. Fyll i formuläret ovan så återkommer till dig med en kostnadsfri värdering av din klocka.

Försäljningen sker via försäkrade försändelser, för att göra processen så lättsam som möjligt för dig som kund, Diamantbrev tar hand om allt.

Ett urval av märken vi köper:

Hos oss får du alltid
nöjdhets- & högst prisgaranti

Lyssna inte på oss, lyssna på dem!

Prisvärt & säkert

Skickade min klocka till diamantbrev och det fungerade klockrent…

Bengan

Nöjd med affären

Riktigt riktigt bra! Kan varmt rekommendera att sälja sin klocka till diamantbrev.

Kund

Proffs på klockor

Jättesnabbt och proffsigt! Fick det jag hade önskat för min klocka som hade legat bortglömda i en låda…

Catarin

Lyssna inte på oss, lyssna på dem!

Trygg affär!

Jätte smidigt och säkert sätt att sälja sina smycken på…..

Luka

Bra pris

Sveriges bästa klockköpare! Enkelt, trevliga och bra pris…

Sebastian

Litar fullt ut på diamantbrev

Diamantbrev är genier, snabbt och prisvärt sätt att sälja klocka….

Robert

Frakt

 

Är det säkert att skicka sin klocka?

När du fått din värdering tar vi upp en dialog kring hur du önskar skicka klockan. Vi brukar alltid rekommendera att vi bokar in en fedex upphämtning åt dig. Detta är givetvis någonting som vi står för. När vi kommit fram till ett fraktsätt som passar dig så skickar du helt enkelt din klocka till oss. Den är givetvis försäkrad.

Fri värdering via mail

Att sälja sin klocka har aldrig varit enklare. Idag kan det vara relativt svårt att bli av med sin klocka då det oftast handlar om så mycket pengar. Därför ville vi erbjuda ett säkert, men framförallt smidigt sätt att göra sig av med sin märkesklocka till ett ärligt pris. Via formuläret du finner ovan på denna sida erbjuder vi dig en kostnadsfri förhandsvärdering av din klocka.

Om du finner förhandserbjudandet intressant så kommer vi överens om en tid som passar för upphämtning av din klocka. Allt du behöver göra är att skicka din klocka med fedex, vi tar hand om resten. När vi sedan mottager din klocka så värderas klockan igen, och vi presenterar vårat slutgiltiga bud. Vid godkännande av erbjudandet så sätts pengarna över samma dag. Vid eventuellt icke-godkänt belopp så returnerar vi självklart din klocka.

Vad påverkar priset?

Fabrikat

Sett till helheten så är fabrikatet utan tvekan den absolut största faktorn i värdet på en klocka. Detta kan ses som en självklarhet, men värt att nämna är att de har mer eller mindre lika stor betydelse för nya klockor såväl som begagnade. Exempelvis kommer en Rolex så gott som alltid behålla sitt värde med åren, om inte till och med öka i värde. Detta är av anledningen att klockorna faktiskt är tillverkade i en sådan pass kvalitét att de under rimliga förhållanden behåller sin funktionalitet till fullo. Samt även att fabrikatet, varumärket är ett välkänt etablerat namn i klockvärlden som bibehåller sitt exklusiva anseende.

Skick

När du köper en bil i andrahand så letar du ofta efter repor, färgtapp eller andra skavanker. Samma sak gäller klockor. Har en klocka repor eller dylikt påverkas allt som oftast det totala värdet i klockan. För att få så bra betalt som möjligt vid försäljning av en klocka i andrahand så bör skicket vara så gott som det ursprungliga skicket. Om klockans handlingar, låda eller andra tillbehör försvunnit så har även detta en påverkan på värdet. Märkesklockor säljs helst i andrahand som en komplett uppsättning.

Sällsynthet

Som med det mesta här i världen så spelar utbud och efterfrågan en stor roll i priset på en vara, och likaså med klockor. Modeller som utgetts i begränsade antal, specialutgåvor eller klockor som är så pass gamla att det inte finns många kvar i omlopp har oftast ett högre andrahandsvärde än standardmodeller. Stora belopp betalas för att vara den enda som har en viss modell.