Sälja guldtacka – Alltid bra betalt hos oss

Sälja guldtacka? Vi på diamantbrev köper guldtackor av personer runt om i landet. Om du köpt en guldtacka/investeringstacka för ett par år sedan är priset betydligt högre idag. Priset på guldtackor har stigit i raketfart de senaste åren och därför är det en bra idé att sälja sitt guld i denna tid. 

En guldtacka är ett av få guldföremål som innehåller 99,9% guld och i de allra flesta fallen brukar även vikten stå graverad på tackan eller på certifikatet. Detta gör att värderingsprocessen går väldigt snabbt, utbetalningen likaså när du säljer din guldtacka till oss. 

Sälja guldtacka liten 1-100 gram

Gulktackor kommer i väldigt många utföranden  och storlekar. Den allra vanligaste storleken på guldtackor i Sverige är 1oz (cirka 31gram). Priset för guldtackor i denna storleken är priset ni ser högst upp på sidan under 24 karats fliken.

Vi köper guldtackor mellan 100-500 gram

Guldtackor i denna storleken är värda väldigt mycket pengar. Då vikten börjar på 100 gram 24kt guld blir prislappen på den billigaste tackan i medelviktskalssen cirka 35 tusen kronor. En god investering som många 40-talister gjorde.

Guldtacka stor 500-1000 gram

Har du en tacka hemma som väger över 500gram rekommenderar vi dig att kontakta oss innan du säljer den. Då priset komma att bli något högre för dig vill sälja guldtackor i denna storleken.

Hur fungerar det?

1. Beställ gratis brev

Våra brev är helt kostnadsfria och försäkring ingår.

2. Returnera brevet

Returnera brevet med de förbetalda REK:et

3. Pengar inom 24H

Pengarna på kontot inom 24 timmar.

Beställ ett gratis brev

Kostnadsfritt, enkelt & säkert

    W3.CSS
    Våra guldpriser
    477:-/gram
    Gäller oavsett vikt & inga avgifter tillkommer